Nyheter

1 apr 2016

Like IT digitaliserer Norge

Like IT er godt i gang med 2016. Her er alle konsulentene ute i spennende prosjekter. Det har vært ganske stor endring på prosjektene fra i fjor til i år. Mens 70% av omsetningen i 2015 kom fra privat sektor er cirka 80% av omsetningen så langt i år fra offentlig sektor. Det er en naturlig dreining med tanke på den økonomiske konjunkturen og ikke minst hyggelig at Like IT er med på å digitalisere Norge! De offentlige kundene vi jobber med nå inkluderer kommuner, fylkeskommuner og Forsvaret. I tillegg bidrar vi med interessante prosjekter innen helsesektoren.

Vårt datterselskap, ConZult er også operative i markedet med både ansatte og kunder fra januar 2016.

Trenger din bedrift bistand innen Microsoft, Citrix, VMware eller Cisco? Senior eller junior-konsulenter?

Ta kontakt med tom@like-it.no / 93 00 43 54

11 sept 2014

Våre ansatte har formalisert sin ekspertise med nye sertifiseringer

De siste par dagene har to av våre erfarne seniorkonsulenter Lars Horntvedt og Hampus Klingenberg formalisert sin spisskompetanse innen Like ITs tjeneste områder.

Vår seniorkonsulent Lars Horntvedt, som for øyeblikket jobber hos en fornøyd kunde innen helsesektoren, har nå oppnådd MCSA sertifisering på Windows Server 2012.

Også seniorkonsulent Hampus Klingenberg har sikret enda en ny sertifisering, denne gang har han bestått Citrix sin CCEE-sertifisering, og den besto han med god margin. Hampus er for tiden nøkkelressurs på Citrix for en av norges største banker.

Like IT gratulerer begge to med sine sertifiseringer og gleder oss samtidig over at våre kunder kan utnytte vår spisskompetanse innenfor vårt fagfelt.

4 apr 2014

Like IT søker juniorkonsulent!

Etter vårt sterke debutår i 2013 forsetter framgangen i første kvartal av 2014. Vi søker nå etter en Juniorkonsulent som ønsker å jobbe med interessante prosjekter samt lære av våre erfarne seniorkonsulenter. Stilling Ledig:

Du har grunnleggende kunnskap om:

 • Windows server
 • Pakking og distribusjon av applikasjoner
 • Kjennskap til bruk av AD Users and Computers
 • Nettverk
 • Drift og support av Windows servere og applikasjoner
 • ITIL

Du er:

 • Lærevillig
 • Positiv
 • Godt over middels interessert i teknologi

Du får:

 • Fantastiske kollegaer
 • Et unik utviklingsarena
 • God lønn og spenstige ansattegoder

Arbeidssted: Oslo
Frist: Snarest.

Do you Like It? Ta kontakt med daglig leder:

tom@like-it.no
Mobil: 93004354

28 nov 2013

Like It Ukas Nykommer i IT-Bransjen

Like It KonsulenterDen gode presseomtalen fortsetter for Like It. I dag ble vi presentert som «Ukas Nykommer» i IT-Bransjen (eller last ned her) der vår Daglig Leder Tom Roger Rognli ble intervjuet.

«Vi bistår kunder i krevende prosjekter relatert til virtualisering, nettverk og lagring basert på de mest brukte teknologiene som for eksempel Microsoft, Citrix, Vmware og Cisco.»

«Målet vårt er å bistå it-avdelingene med spisskompetanse slik at de kan fokusere på å gi sine brukere nødvendig fleksibilitet, sikkerhet og driftsstabilitet. Det skal gi tilfredse ansatte som igjen skaper fornøyde kunder av våre kunder. Fornøyde it- brukere kan definitivt forandre verden!»

Du kan laste ned intervjuet i sin helhet her.

27 nov 2013

Like It omtalt i IT-Bransjen

Like It etablerer kontor i Trondheim

Like It etablerer kontor i Trondheim

Etter den sterke veksten siden oppstarten tidligere i år, har Like It nå åpnet kontor i Trondheim. Dette har medført positive tilbakemeldinger i itmiljøet og IT-Bransjen publiserte i dag et intervju med vår gründer og daglig leder Tom Roger Rognli (eller last ned her).

«Det sentrale østlandsområdet var utgangspunktet for satsningen, men vi har vært involvert i spennende prosjekter både i Stavanger og Trondheim. En forutsigbar ordrereserve i bunnen kombinert med god timing på rekruttering av konsulenter og oppdrag i Trondheim gjorde beslutningen om etablering enkel, sier Tom Roger Rognli, gründer og daglig leder i Like It.»

Like It er i sterk vekst og vi leter stadig etter de beste hodene innen virtualisering, nettverk og lagring. Sjekk våre ledige stillinger og ta kontakt hvis du kan bidra til vår vekst.

Du kan lese intervjuet i sin helhet her.

27 aug 2013

Like It etablerer avdeling i Trondheim

Like It etablerer avdeling i Trondheim fra 1.november! Vi ønsker samtidig Jon Hermando Overland velkommen som avdelingsleder/Seniorkonsulent i trønderbyen.

Vi er på utkikk etter konsulenter for vår nye avdeling i Trondheim, klikk under hvis du er på utkikk etter nye utfordringer.

Do you Like It?

LEDIG STILLINGER

 

13 aug 2013

Leter du etter en unik mulighet?

Er du en erfaren Nettverkskonsulent eller Microsoft-konsulent? Leter du etter en unik mulighet hvor du kan bli en deleier av et fremadstormende konsulentfirma? Har du lyst til å utvikle din egen karriereplan og være med på å forme firmaets videre utvikling?

Hvis det er deg så vil vi i Like-It høre fra deg! Etter vår etablering tidligere i år har vi allerede 5 ansatte som allerede har bidratt til sterke økonomiske resultater. Vi har flere spennende oppdrag der du vil ha muligheten til å benytte din ekspertise, og med din hjelp og våre solide eiere i ryggen vil vi være på god vei til å nå vårt kortsiktige mål om 10 ansatte fra 2014.

Vi har flere oppdrag på vei inn og søker nå flere dyktige konsulenter som ønsker en unik mulighet til å kombinere faglig utvikling og samtidig være en viktig bidragsyter for videre verdiskapning av selskapet.

Do you Like It?

LEDIG STILLINGER

Hvis dette er deg, se på vår stillingsbeskrivelse over og ta kontakt med vår daglig leder Tom Roger Rognli:

tom@like-it.no
Mobil: 93004354

3 apr 2013

Like It’s Daglig Leder intervjuet av IT Bransjen

Den IT fokuserte nettavisen IT Bransjen har nylig intervjuet vår Daglig Leder og Grunder Tom Roger Rognli i deres faste spalte Jobben Min.

I intervjuet snakker Tom om sin bakgrunn fra firmaer som Dell og Fujitsu samt sine erfaringer som en av grunderene bak selskapet Intelligent Quality (IQ). Hans bakgrunn og hele 16-år i bransjen gjorde at han hadde kunnskapen til å realisere drømmen om å stifte eget firma som vil være fullt og helt hans «egen baby».

Etter å ha sikret investorstøtte fra IQ samt ledende konsulenter som Morten Lange har firmaet Like It AS nå blitt etablert. Like It tilbyr spisskompetanse innen infrastruktur basert på teknologi fra Microsoft, Citrix og VMware.

Like It har allerede sikret seg sine første oppdrag som gjør at Tom kan fokusere på kontrollert vekst av firmaet over de neste årene og har som mål å ansette 4-5 nye konsulenter i løpet av året.

Du kan lese hele intervjuet på IT Bransjens ved å følge linken under (PDF).

Intervju med Tom Roger Rognli i IT Bransjen

23 feb 2013

Attraktivt oppdrag til Like It!

Like It skal bistå med rådgivning/utførende oppgaver ifb med migrering av kunde innen helsesektoren inn i datasenteret til en av nordens største driftsleverandører. Vi skal bistå med kompetanse og rådgivning innen både server og nettverksdelen av migreringen.

Prosjektet varer ut juni måned med mulighet for forlengelse.

17 feb 2013

Like It AS lanserer

Like It AS har nå lansert sine nye websider.