Like It’s Daglig Leder intervjuet av IT Bransjen

Den IT fokuserte nettavisen IT Bransjen har nylig intervjuet vår Daglig Leder og Grunder Tom Roger Rognli i deres faste spalte Jobben Min.

I intervjuet snakker Tom om sin bakgrunn fra firmaer som Dell og Fujitsu samt sine erfaringer som en av grunderene bak selskapet Intelligent Quality (IQ). Hans bakgrunn og hele 16-år i bransjen gjorde at han hadde kunnskapen til å realisere drømmen om å stifte eget firma som vil være fullt og helt hans «egen baby».

Etter å ha sikret investorstøtte fra IQ samt ledende konsulenter som Morten Lange har firmaet Like It AS nå blitt etablert. Like It tilbyr spisskompetanse innen infrastruktur basert på teknologi fra Microsoft, Citrix og VMware.

Like It har allerede sikret seg sine første oppdrag som gjør at Tom kan fokusere på kontrollert vekst av firmaet over de neste årene og har som mål å ansette 4-5 nye konsulenter i løpet av året.

Du kan lese hele intervjuet på IT Bransjens ved å følge linken under (PDF).

Intervju med Tom Roger Rognli i IT Bransjen