Leter du etter en unik mulighet?

Er du en erfaren Nettverkskonsulent eller Microsoft-konsulent? Leter du etter en unik mulighet hvor du kan bli en deleier av et fremadstormende konsulentfirma? Har du lyst til å utvikle din egen karriereplan og være med på å forme firmaets videre utvikling?

Hvis det er deg så vil vi i Like-It høre fra deg! Etter vår etablering tidligere i år har vi allerede 5 ansatte som allerede har bidratt til sterke økonomiske resultater. Vi har flere spennende oppdrag der du vil ha muligheten til å benytte din ekspertise, og med din hjelp og våre solide eiere i ryggen vil vi være på god vei til å nå vårt kortsiktige mål om 10 ansatte fra 2014.

Vi har flere oppdrag på vei inn og søker nå flere dyktige konsulenter som ønsker en unik mulighet til å kombinere faglig utvikling og samtidig være en viktig bidragsyter for videre verdiskapning av selskapet.

Do you Like It?

LEDIG STILLINGER

Hvis dette er deg, se på vår stillingsbeskrivelse over og ta kontakt med vår daglig leder Tom Roger Rognli:

tom@like-it.no
Mobil: 93004354