Like It omtalt i IT-Bransjen

Like It etablerer kontor i Trondheim
Like It etablerer kontor i Trondheim

Etter den sterke veksten siden oppstarten tidligere i år, har Like It nå åpnet kontor i Trondheim. Dette har medført positive tilbakemeldinger i itmiljøet og IT-Bransjen publiserte i dag et intervju med vår gründer og daglig leder Tom Roger Rognli (eller last ned her).

«Det sentrale østlandsområdet var utgangspunktet for satsningen, men vi har vært involvert i spennende prosjekter både i Stavanger og Trondheim. En forutsigbar ordrereserve i bunnen kombinert med god timing på rekruttering av konsulenter og oppdrag i Trondheim gjorde beslutningen om etablering enkel, sier Tom Roger Rognli, gründer og daglig leder i Like It.»

Like It er i sterk vekst og vi leter stadig etter de beste hodene innen virtualisering, nettverk og lagring. Sjekk våre ledige stillinger og ta kontakt hvis du kan bidra til vår vekst.

Du kan lese intervjuet i sin helhet her.