top of page

For våre kunder

Like IT er et konsulentselskap som tilbyr tjenester innen skytjenester, IT-sikkerhetstjenester, IT-infrastruktur, nettverk, løsningsarkitektur og teknisk prosjektledelse basert på de mest kjente teknologiene i markedet.

Våre konsulenter har bred prosjekterfaring, relevante sertifiseringer, sterke sosiale ferdigheter og alltid et smil på lur.

I et lite, men sterkt kompetansemiljø som Like IT er et av våre konkurransefortrinn å kunne snu oss raskt. Derfor oppleves det ofte, både internt og eksternt, at vi er mer opptatt av resultat enn prosess. Våre kunder betaler for rådgivning og tjenester med forventning om å få tilbake en verdi. Da er vår jobb å gi mest mulig verdi for minst mulig penger. I snart tolv år har denne strategien fungert godt for både våre konsulenter, vårt selskap og ikke minst våre kunder. Vi jobber daglig for at dere skal oppleve oss på samme måte også i fremtiden.

 

Vår daglige leder er selskapets eneste administrative ressurs og har derfor en mangfoldig arbeidshverdag.

Om du er en potensiell kunde, nyansatt, samarbeidspartner eller bare ønsker en prat så ta gjerne kontakt – vi er alltid raske på respons!

For våre partnere

For å dekke etterspørselen i markedet søker Like IT kontraktører og andre IT-selskaper som leverer tjenester innen våre fagområder IT-infrastruktur, nettverk, virtualisering, sikkerhet, teknisk prosjektledelse og lagring

Ønsker du å bli Like IT partner? Ta kontakt:

bottom of page